Solros Autumn Beauty 10 st frön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Arc'teryx M's Norvan LD Shoes nocturne/safety

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Keen W's Terradora Leather WP Shoes peppercorn/wine
Kattmynta/Cat Nip 20 st frön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTestpaket 100 BÄSTSÄLJANDE FRÖBURKAR fyllt med fröer återförsäljare LARGE FRÖMIX , Eko cert. Grönsaks & Kryddfrön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Spridarvagn WOLF-Garten perfect-drop WE 430
Icebug M's DTS4 RB9X Shoes Mineral/Dark Orange

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Luktärt Royal Family Mix 3 st frön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Salomon M's Evasion 2 Mid LTR GTX Shoes Magnet/Phantom/Quiet Shade (2019)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Hoka One One W's Bondi 6 Running Shoes canton/grön-blå slateLuktärt Royal Family Vit 5 st frönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Passionsfrukt/Passioflora Edulis (ätbar) 2 st frön
Salomon W's Crossamphibian Swift Shoes Mallard Blå/Blå Curacao

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
POC Kids POCito VPD Spine Vest Sosa

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. [neu.haus]® Blomkruka-polyrattan-Mörkgrå-23x23x42
EKO - ORGANISKA PLANTERINGSPÅSAR 40 ST
Houdini M's Purpose Pants Rust

På tisdagen godkände ministerrådetTomatillo Purple 20 st frönSolros Earthwalker 5 st frönOsprey M's Talon 22 Martian Röd (2019) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Morot Autumn King ca 2 gram frön (ekologisk)
Klättermusen M's Vile Tee Moon

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFM Mattsson Takduschpaket 160 cc Badkarsblandare Siljan anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Palettblad Wizard Mosaic 10 st frön