vidaXL Bäddset 4 delar 140x200/60x70 cm vinrött
vidaXL Rakt elastiskt stolsöverdrag 4 st antracit
Träram i guld, innermått 30x40 cm

MIN AMBITION

Ljuslykta 24 st

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Solcell ljusslinga risboll 10 LED multi

JAG VILL HJÄLPA DIG

Solros Chocolat 5 st frön

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Cykel - Väggdekor

LÄS MER

More Beauty Pinnkam - Lila
Kniv rostfri
Solhatt Powwow Wildberry 5 frön
Isak Örngott Hjärta
vidaXL Snurrbara barstolar med ryggstöd 2 st konstläder svart
Set of 2 Mermaid & Unicorn A6 Notebooks I'm Secretly A Mermai...
12 st etiketter för Dina bakverk och andra hantverk
Matservis GM18 - 12 delar
Karta över Slite, Gotland

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


vidaXL Jordborr Auger 3 spiraler 180 mm
Skrivbok Champagne
Vintage Style 38cm High Wooden Sail Boat Free Standing Yacht
Skrivbok Göteborg

Folieskärare till vinflaskor

29.10.2018
HQ parkettborste 35 mm (W7-60361-BLN)
Marilyn Monroe James Dean mm Glas kylskåpsmagneter

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL Pall i massivt teakträ 40x40x45 cm Julgranskula Rosa Lena

Väggord Coffee makes my day

Batteridriven ljusslinga fruity med timer funktion
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Dammsugarpåsar Husky Cyklon
vidaXL Dörrmatta kokosfiber 17 mm 80x100 cm svart
DUK CAROLINE 140 X 250 CM

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Bokstöd ett par hästar i blänkande svart utförande

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Aluminium dubbel sidomarkis 180 x 600 cm grå

Kids Concept, Mini Grå Tipitält yqwvau2943-Hemelektronik

Härligt tipitält i miniformat som passar perfekt som myshörna eller koja för de minsta. Superlätt att både sätta upp och ta ner igen. Tyget är även tvättbart.

- Mått: 53 x 53 x 75cm
- Material: bomull/bambu

Karta över Skänninge, Östergötland
Spegel i guld, yttermått 68x78 cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.