Electrolux Värmepanel EG40W060

Beefsteak Kellogg´s Breakfast Orange st frön (ekologisk) Bifftomat/Tomat 3 nntisl1270-Hem & Trädgård

Arc'teryx W's A2B Commuter Pants Carbon Fibre
Woolpower Unisex 400 Long Johns pine grön (2019)

Houdini M's Light Shorts Men wheatheröd brun
Airfree P40 luftrenser

Oras Badkarsblandare Nova 7462

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Malmbergs Bordsdimmer för sladdHabo Portklapp 526 Polerad MässingBoråsTapeter Tapet Sense of Silence Fairytale 6330 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BoråsTapeter Tapet A Vintage Book Patina 1658
Boråstapeter Shades of Chalk Surface 3031
Lundhags M's Makke Pants Long Petrol/Deep Blå

Houdini M's Power Houdi Poler Grön

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Haglöfs W's Amfibious Long Shorts MagnetiteBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Blomsterfesten 6235 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Paintpart Tapet Mormors Tid 4830-4Dynafit TLT Primaloft Skirt Women asphalt eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Houdini M's Wooler Halfzip Sweater College Grå/Haze
Sherpa W's Kira Swing Dress Kharani

Oras Duschblandare Safira 1085

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5218-2

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Icebreaker W's Meld Zone Long Sport Bra poppy röd/sorbetsuper.natural M's Base Mid Boxer 175 Fresh VitCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Fiona Tapet Ocean Colours 502001Fiona Tapet Nordic Home 444020BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Sweetheart 6257

Läs mer...
HEAD Swim Fin Energy Orange (2019)
Duro Tapet Aveny Strimmor Vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. W+G Tapet Idealdecor Murals Autumn VittailsRoomMates Deco Väggdekor DandelionFlaggspel i trä med text "Prinsessa"
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDjuptallrik 22 cmMy Little Pony - Sosaie Pie - Gosedjur 17 cmMjukisgroda med röstinspelning och uppspelning att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Radiostyrd Transformers Bum.

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Alga Fiskespelet
Taf Toys Babymobil 10565

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva grön XXL

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKids Concept, Minitrumma RosaNappula ljusstake 107 mm VitLjushållare vägg Mormor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
myGarden AlpenGlow Vägglampa
Dammskyddsmask utan ventil FFP1 D 3M Aura 9310+ GT500073215 20 st
Väggord - Skafferi
Säkerhetslågskor Albatros 64.146.0 41 S3 Svart

Viktigt!

  Kellogg´s Breakfast Orange är en biffomat i vackert lysande orange. Tomaterna blir 400-600 gram tunga med tunt skal, härligt fruktkött och få frön. Smaken är fantastiskt söt.

  Så sen vinter till sen vår, groning tar 6-14 dagar. Temperaturen bör ligga på 18-23 grader. Plantera om plantan till större kruka när den är stor nog att flytta. När den är ca 20 cm planteras den antingen ut i växthus eller acklimatiseras successivt till utomhustemperaturer. Trivs bäst på ett varmt och soligt ställe i fuktig, gödslad och väldränerad jord. Håll jorden fuktig! Ge plantan ordentligt med stöd och nyp av sidoskott - plantan ska bestå av en huvudstam.

 • Klimatfabriken Tilluftsventil K2 Termostat

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Unidrain Grundpaket 900,1004 Armatur, Utloppshus & Fixtur

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Jafo Klinkerpaket JK Standard Rostfritt...

  Unidrain Utloppshus Ø75 mm Lodrätt Bottenutlopp

Säkerhetsstövlar Albatros FUNCTION MID SRC 43 S3 Svart
Hörselkåpor 28 dB 3M Peltor H31P3EO 1 st
Aromalampa i Keramik Hjärta Grå

Kontakt

Ångvält Wilesco D365

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Sunnylife 3i1 Lins Filter Kit DJI Mavic 2 Pro / Zoom
Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 120 A

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster - Vindruvor 21x30cm
Cottonlights ljusslinga bollar - Lime

Stöd FARR!

Modellbygge nätadapter reglerbar Hitec EPowerbox 100 V/AC, 230 V/AC 30 A 540 W

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Hitec Special-Servo HS-785 HB Analog-servo Transmissionsmaterial: Karbonit