Santorin Hurricane Lamp Ljusstake 40cm

Fiona Tapet Personal Stripes 372007 nntisl2358-Hem & Trädgård

Hjälp! Veganer på middag. Mat för vardag och fest 9789174691313
Liten söt LED-ljuslykta med TIMER

Poster - Julgran No.2 21x30cm
Karlskrona tenn ljusstake

Hasbro, Risk REFRESH (DK)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Globen Lighting Bordslampa Century Svart / Borst. MässingGloben Lighting Pendel Mini Spring RökLED-belysning infälld Müller Licht Connect 20100313 14 W Varmvit Vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

LED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Slim 4058075126305 18 W Varmvit Vit
Utomhusmarkbelysning LED Brilliant Aalborg 5.8 W Varmvit Rostfritt stål
Väggdekor - Katt Konst

Väggdekor väggord väggtext If you are talking behind my

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Skyfall LED BlomkrukaUtomhusväggbelysning med rörelsedetektor OSRAM Endura Classic Tradition 60 W Svart/Guld Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammskyddsmask med ventil FFP2 EKASTU Sekur 411 250 12 stDammskyddsmask utan ventil FFP3 D EKASTU Sekur Mandil 414 216 20 st eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Baby Dan, FLEX, Förlängning M vit
Nightlife Bäddset-Påslakanset Big City Dreams Rosa 140x220

Baby Dan, FLEX. Förlängning L Svart

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Nitril Engångshandske Storlek (handskar): 7, S EN 374 , EN 455 Uvex -fit 6059607 100 st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av ESD Säkerhetslågskor Uvex 41 S1P AntracitSaxpinne/SaxsprintCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Beep Egg® - Musikalisk ÄggtimerGlasnalle - MorfarPoster - Hello beautiful Guld tonad 21x30cm

Läs mer...
Multicopter-flygbatteri DJI Part 3 Passar till DJI Spark 1 st
Fartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 180 A

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Sunnylife 6i1 Lins Filter Kit DJI Mavic 2 Pro / ZoomReservdel Borstlös motor Reely Passar till modell: Wild Hawk BLForce Engine Force 32 Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 5.24 cm 3 PS 2.21 kW
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättElmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 20000 rpm Varv: 21Växelmotor till tippspindel Fliegl-påhängsvagn 1:14 Carson Modellsport 500907166 1 stElmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 4250-07 10-20 V ROXXY kV (U/min per Volt): 720 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Multiplex EasyGlider 4 RC Segelflygplan PNP 1800 mm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggord - Love you forever, My baby you'll be
Amewi EC145 RC Helikopter RtF

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Skjutmått. 150mm.

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPepparkaksformar 3D 4 olika motivBordslampa ljusblå BRENTANORDIC HOME CULTURE Sydney fläkt med eller utan värme, ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa vit/guld KALLAR
ARABELLA Blandare 7 Krom
Poster A3 30x42cm Horses Morning
Jacqueline - jdyIsha LS Blouse, Svart

Viktigt!

Vila - Viesto SS Top, Svart
Magnet - Happiness
Vero Moda - vmBirta LS Top, Svart

Kontakt

Organic People Parquet floors cleaning eco gel

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Pieces - pcLana SS Top, Vit
Ljuslykta Elsa, Klarglas

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ampelhållare Staffordshire Bullterrier
Jingle bells, God Jul Bror

Stöd FARR!

Spider-Man Pyjamas blå

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Gosedjur - Love You Loads - Alla Hjärtans dag - Fr 1+