Ljusstake Marble, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Spritsspruta med 8st spritstyllar, Sprits set

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Born in Sweden Puzzle ljusstake Large 26 cm, Vit
Ljusstake Antique Ø 7x8 cm - Koppar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCandle 4 ljusstake Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dorre Opal Ljuslykta Glas 30 cm Vit Frost
Ekelund ROSENSKÄRA Löpare 35X80 CM

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
PowerCube Original 5 uttag Grön 44-1100 Allocacoc

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Maria Berntsen Season Ljusstake Matt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vägg/Kakeldekor - Fågel på kvistRowan fönsterlampa, Rosavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Dorre Ljusstake Pelar krompläterad höjd 33 cm
Globen Lighting Pendel Mini Torch Krom

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Hours Sunset 21x30cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. LED-belysning infälld OSRAM Cabinet Corner 4058075126329 5 W Varmvit Grå
Applicata Lily Ljusstake Ek 24,5 cm
Väggdekor/Väggord Dance Love Sing Live

På tisdagen godkände ministerrådetBox vägglampa – Mini, aluminiumVäggdekor PannkakaLykthus 4-kant tak med upphängning rör utomhusbelysning den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Hammarplast Cultivate fat 16 cm
Dammskyddsmask med ventil FFP1 EKASTU Sekur 411 381 12 st

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenNitril Engångshandske Storlek (handskar): 8, M KCL Dermatril P 743 50 st anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ljusstake Marble - Grön