Houdini W's Purpose Pants Poler Grön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Solros Giant Grå Striped 3 st frön

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Solros Chocolat 10 st frön
Tomat Golden Roma 10 st frön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenArc'teryx SL-340 Harness pegasus/flare Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Spritärta Feltham First Early 20 st frön
Gustavsberg Keramisk Insats Nautic Logic

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Solros Orange Sun Double 5 st frön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Solros Dwarf Sunspot 5 st frön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar FM Mattsson Badkarsblandare 9695, 160CC, utlopp ned KromNorrøna W's Falketind Flex1 Pants Caviar (2019)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Haglöfs M's Niva Pants Slate
FM Mattsson Badkarsblandare 9000 160 cc utlopp nedåt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tvättställsblandare / blandare med utlopp av glas kvadrat

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gregory Paragon 48 Sunset Grå (2019)
Houdini M's Rollercoaster Pants Dark Denim
Osprey Jet 18 Junior Real Teal (2019)

På tisdagen godkände ministerrådetElevenate M's Cham Shirt Dark InkSvedbergs Tvättställsblandare Hey Joe KromMountain Hardwear M's Quasar Hybrid Pullover Azul/Shark (428) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Marmot M's Enfield Midweight Flannel LS Shirt Rosin Grön
Damixa Tvättställsblandare Tradition 274

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDamixa Tvättställsblandare Merkur utan Bottenventil anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Solros Indian Blanket 3 st frön