Grohe Tvättställsblandare Euroeco Special DN 15 32773

wolfcraft Vedpresenning 600x150 cm 5124000 grön vphupb1174-Hem & Trädgård

FM Mattsson Lyftstång 360 mm
Mora Armatur Badkarsblandare Rexx T5 160 cc Krom/Svart

Oras Vinkelkoppling 207086
Grohe Duschblandare Grohtherm 2000 New 34174

Salomon W's Agile LS Hoodie Cerise Heather

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Honeywell HCE100WE4 VitArc'teryx W's A2B Commuter Pants Carbon Fibre[pro.tec]® Oljeradiator-1000W-39x13,4x37cm-9 ribbor-vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Emerio Elradiator Oljefylld 500W
iVide WIFI Cooker
Nexa Multifjärrkontroll TMT-918

Salomon W's Agile LS Tee Graphite (2019)

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Schneider Electric Dimmer 40-315w Renova Svart Glödljus Och Elektronisk TrafoKlättermusen M's Magne Pants Dusty Grön Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Habo Dörrhandtag A696 Matt Krom 1/5 PPSalomon M's Wayfarer Shorts Regular graphite eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Svedbergs Badkarsblandare Classic 150 cc Krom
BoråsTapeter Linen Flax Fiber

Mora Armatur Blandarfäste Blandarfäste 150 c/c, dold rördragning, PEX-rör

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Outdoor Research W's Equinox Metro Shorts Charcoal

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Paintpart Tapet Lantligt & Modernt 4933-2Icebreaker M's Quantum LS Zip Hood sea blå/midnight navyCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Norrøna M's Super Hoodie DenimiteNorrøna /29 Light Beanie Hot SapphireFiona Tapet Home NW 551006

Läs mer...
Fiona Tapet Living NW 490516
Fiona Tapet Royal Classic 487039

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Duro Tapet Aveny Strimmor RosaDuro Tapet Ester Marias Kammare MultiBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Pottery 1758
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättW+G Tapet Idealdecor Murals Provence 144RoomMates Deco Väggdekor CityscapeBoråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6711 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Djuptallrik 22 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mini luftfuktare med LED ljus - 3 designs
Flytande spiral Junior Knows

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Karta över Värmland 33x48cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSvarta sneakers med 5 cm sulorLight4Pro Led-lampa E27, 500 lm, 8W, varmvit 3000KKids Concept, Mjukdjur, Edvin Igelkott ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Globen Lighting Bordslampa Crystal Small Krom
Spindelmannen Pool Barnpool 155 cm
Stallykta 45 - Svart
3M Gas- och kombinationsfilter 6059 Filterklass/skyddsnivå: ABEK1 4 par

Viktigt!

  Den gröna vedpresenningen från wolfcraft är tillverkad i vävt tyg med en storlek på 600 x 150 cm. Den extra starka presenningen med en tygdensitet på 210 g/m² och förstärka kanter är extremt slitstark och motståndskraftig mot vatten, revor och UV-strålar. Överdraget har aluminiumöljetter varje ca. 50 cm så att du enkelt kan fästa den med rep eller vilket annat hjälpmedel som är lämpligast. Den är perfekt för långsiktig förvaring av ved men kan även användas i andra syften.
  • Färg: Grön
  • Material: PE
  • Mått: 600 x 150 cm (L x B)
  • Extra stark presenning (210 g/m²)
  • Förstärkta kanter
  • Resistent mot vatten, revor och UV
  • Aluminiumöljetter för rep varje ca. 50 cm
  • För långsiktig vedförvaring
  • Material: Polyeten: 100%
 • Grohe Tvättställsblandare Eurodisc Joy 23427 Krom

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Grohe Tvättställsblandare Eurosmart L 23537

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Grohe Duschblandare Grohtherm 1000 Cosmopolitan...

  Grohe Tvättställsblandare Costa S 21255

Poster A4 21x30cm Golden Pineapple
ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 43 S1P Svart
ESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 45 S3 Svart, Grå, Blå

Kontakt

Hörselkåpor 31 dB 3M Peltor MT155H PTLA 1 st

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Galant Tavelram A3 Svart
Blade 130 S RC Helikopter RtF

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Sunnylife 4i1 Lins Filter Kit DJI Mavic 2 Pro / Zoom
Graupner Race Copter FPV Gate

Stöd FARR!

Rotorstart ombyggnadssats Modelcraft 540 Passar till 15-25-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplatta

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

slinga med ledbelysning i klämmor dekoration belysning rum inröd