Sagaform BBQ hamburgerpress


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Första kökshandboken : matlagningens grundrecept 9789170032875

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Träbåge sats 1:14 Carson Modellsport 500907163 32 st
Reservdel Reely 312965C Mittdifferential

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenCarson Modellsport VW Scirocco Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell Bakhjulsdrift 100% RtR 2,4 GHz inkl. batteri, laddare och sändarbatterier Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Flygplanspropeller E3 Pichler C9524
Tuning Tamiya 300054733 TT-02 aluminium hjulaxel 3 bakre

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Avspärrning röd/vit plast 1:10, 1:14 Thicon Models 20013 1 st

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Reservdel HPI Racing H86401 Parallellstag 6 x 92mm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Blade Inductrix HD Quadrocopter RtF First Person View, Kameraflygning16-kanals mottagare FrSky RX8R-Pro 2,4 GHzvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Borstlös regulator för flygmodell Pichler XQ 40 60 A
Skalle med horn för vägg

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Star Wars R2-D2 Äggkopp

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Batteri Husqvarna Automower 18V 3.0AH NI-MH 3000mAh,
Havsö Saga 2.1 Dammsugare
ETOL FLAKES Pläd 130x200 Sol

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekor/Väggord a true love story neveRoundBordslampa svart TARIM den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bordslampa röd TRIVERSA
Bordslampa svart/koppar TETON

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLÄZA fönsterlampa svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Förvaringsbox med hållare 1:14 Thicon Models 50096 1 st