Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Spark


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ballaskulor () 3.175 mm Modelcraft

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Färgglada fåglar 30x40cm
Elektrisk startmotor Modelcraft 550 Passar till 15-46-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplatta

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPansarkedja Modelcraft Plast Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt RC Segelbåt Elektrisk Reely Discovery II ARR
Takspoiler US lastbilar 1:14 Tamiya 300056504 1 st

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Lysrör kom pl-c 4 stav 10w

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Futaba T6K Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagare

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Plåtskylt i Retro med texten Life is Simple 30x40cmBorstlös regulator för flygmodell Robitronic Akia 80A Belastningskapacitet (max.): 90 Avhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tamiya 300056335 Mercedes Benz Actros 1851 Gigaspace 1:14 Elektrisk RC Modellastbil Byggsats
Hängmatta ekologisk enkel

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ångmaskin Wilesco D10

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Reservdel Servo-set Hubsan Passar till modell: Spy Hawk
Elmotor för modellflygplan borstlös R20 Reely kV (U/min per Volt): 1200 Varv: 9
Korg Kopparfärgad 28 cm

På tisdagen godkände ministerrådetKardanknut ädelstål 92-122mm med 4 mm borrning 1:16 Thicon Models 60017 1 stTavla i trä med hängareElmotor för modellflygplan borstlös Speed 600 Graupner kV (U/min per Volt): 600 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bäddset - Påslakan Wake up like this
Limpistol TOOLCRAFT TC-HKP-11 WL Inkl. Tillbehör 11 mm 500 W

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYuneec 2-blad Multicopter-propeller-set YUNQ500115A Yuneec Q500 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Underkörningsskydd, sidan, V2A 1:14 Thicon Models 50188 1 par