Tony Örngott Hjärta

BoråsTapeter Tapet Jubileum Ingrid 5478 ybhhes2213-Hem & Trädgård

Poster - Världskarta No.32 40x50cm

A Pair of Shoes,Vincent Van Gogh,34x41.5cm
The Triumph o Titus and Vespasian, Giulio Romano

Yorkshireterrier Kuddfodral 40x40cm Vit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,5 LED Solar Garden Shed Outdoor LightingPoster - Hjärta Geometri No.3 21x30cmTrädekoration - Blommor - dia. 12,3+16,5 cm - 2 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Oval Vase With Brun and Grå Stripe Glass
LED-Lampa E14 Ljus 5.9 W 470 lm 2700 K
Poster - Världskarta No.13 30x40cm

Diamond Detectives Alga

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Lejon kungen No.6 40x50cmStrömförlängningskabel 2 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Svart Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar Electrolux Z 71Dammsugarpåsar AEG Exquisit 1202 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Väggord - Welcome to our home STOR!
Dammsugarpåsar Nilfisk Action A200 till A400

Minifläkt - uppladdningsbar - Gul

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Electrolux Dolphin Z2200 - Z2265

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Hoover TF 2006Dammsugarpåsar Samsung VC-5900-SerieCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Miele 8790 P8 BLUE MOONDammsugarpåsar OBH Nordica 7290Dammsugarpåsar Rowenta RB 700

Läs mer...
Dammsugarpåsar Canvac Q Clean 140
Dammsugarpåsar Samsung VC-900E

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Tornado TO 2107Zebra, 60x60 cmPoster - Grön plant No.1 30x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Siemens VS 91000 till 91999 SuperDammsugarpåsar AEG Vampyrino EDammsugarpåsar Electrolux Z 81 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Villeroy & Boch New Fresh Collection Gourmet Bowl

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 25m, b
Milan Sugar & Creamer Set

EU-kandidaterna om Frontex' budget

VILLEROY AND BOCH SOUP BOWL SMALL

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Kanin Here sleeps a prinsess - with stars 40x50cmPoster - Australia Kompass - Svart vit 40x50cmBrennenstuhl grenuttag, 8xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 5m kabel, sv ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kilner 9pcs Mug Straw And Lid Se
Kärcher Grovdammsugare MV2 (16297640)
Poster - Too glam to give a damn Disco 40x50cm

Viktigt!

Tala Performance Bakform med lös botten 25 cm
salladslök HELA 300 frön - Ekologiska fröer - Enkla Blommor
Tall ljusstake svart 100 cm

Kontakt

Grön ren & släde figur 90 LED

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Fjäril i beige och svart A4
Matservis GM24 - 13 delar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster Brygga med snö, 50x70 cm
Hammarplast Cultivate fat 16 cm

Stöd FARR!

Spegel i svart, yttermått 128x104 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

WMF Nuova serveringsset 4 delar blank stål