View of Vesseots near Auvers,Vincent Van Gogh,55x65cm

Woods ELFI-KF900 ybhhes1955-Hem & Trädgård

vidaXL Handfat keramik vit 41x30x12 cm
Sandviken Village in the Snow,Claude Monet,50x40cm

The Sower,Vincent Van Gogh,50x40cm
Industriell vägguttag axialfläktens luftväxlare 200 mm diameter

VEN Pendel 12 Matt Opalglas/Stål

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Landscape with thte Chateau of Auvers at Sunset,Vincent Van GoghFritöskorg SvartCows,Vincent Van Gogh,55x65cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Världskarta No.25 21x30cm
Poster - Lejon par 30x40cm
Grön Ears of Wheat,Vincent Van Gogh,65x54cm

Catan - Handelsmän och Barbarer: 5-6 spelare - Brädspel

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fototapet Empire State Building - en perfekt foto tapet för hemmSaints Gregory,Maurus and Papianus, Peter Paul Rubens, 60x40 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Trädgårdsförkläde Eko Certi presenttips GOTSProPlus Pip för jeepdunk flexibel eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Keen, Elsa II Chelsea Wp, Dam, Mulch/Martini O
Poster - Världskarta No.37 30x40cm

Poster A4 21x30cm Northern Lights

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Grönhouse Tidy with Suction Cups

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Hjärta Geometri No.3 30x40cmRuccola Vild ca 3000 st frönCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.The Visitation, Sebastiano del Piombo,50x40cmPoster - Världskarta No.11 40x50cmLED Nattlampa 60 W Med Rörelsesensor

Läs mer...
Dammsugarpåsar Electrolux Z 90 till Z 91
Dammsugarpåsar Nilfisk Action-serien

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4004 AutomaticDammsugarpåsar Hoover Telios T 5400 till 5899Dammsugarpåsar Hoover Micro power SC 155
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar AEG 4004 PlusDammsugarpåsar Foma W 27Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 70-79 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Philips City Line Roma

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Volta U 2235
Lyxiga Servetter i Textilimitation - 40 x 40 cm - Råvit - 20 st

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Grön plant No.3 21x30cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotFÖNSTERLAMPA SPARTAN MÄSSING/GLASPoster - Fashion Body no.10 30x40cmFototapet Forest Waterfalls Flow Path ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster äldre flygplan, 50x70 cm
Poster - I love you No. 2 21x30cm
Poster - Vilda djur barn 21x30cm

Viktigt!

König Videodörrkik
HQ Dimbar lysdiodlampa i halogenstil MR16 GU10 5 W 345 lm 2 700
König trådlös väderstation

Kontakt

566 958 630 Peter matgrupp med 2 stolar ek sits/ 2690:-

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Bottenknopp
Braun Strykjärn TexStyle TS545S

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster Svandans 50x70 cm
Poster - Start the day with Champagne no.1 A4 21x30cm

Stöd FARR!

1/2 "x 3/8" kromade vattenventilanslutnings tvättmaskiner

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Handmålad oljemålning, 140x80 cm