Gurka Slanggurka Armenian Yard Long 5 st frön

Svedbergs Tvättställsblandare New Way Krom

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

FM Mattsson Blandarfäste 12mm Cu-rör 160 cc

Didriksons 1913 W's Frida Parka NavyDamixa Tvättställsblandare Tradition Krom 110 mmDamixa Duschblandare Jupiter KromMora Armatur Duschblandare MMIX W5 Krom

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Damixa Tvättställsblandare Jupiter Trend med X-Change kopplingssystem utan BottenventilIcebreaker W's Sprite LS Crewe Shirt Arctic TealDidriksons 1913 W's Eline Parka Chocolate BrunOras Tvättställsblandare Electra 6172 6vMarmot M's Avant Featherless Hoody Dark SpruceIcebreaker W's 260 Winterzone LS Half Zip Shirt Kingfisher/Arctic Teal/PrismAxor Duschtermostat MontreuxMora Armatur Blandarfäste Blandarfäste 150 c/c, dold rördragning, PEX-rör

Tack ❤

Min tid är nu

Lundhags W's Makke Pants Regular Garnet/Acai
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Houdini M's Desoli Tee Canyon BlåHoudini M's Power Houdi Dark Denimsuper.natural M's Base LS 230 Dark Avio/Navy Blazer

Unidrain Panel Highline Med Ram Rostfritt Stål 10 mmKonvektionselement, 750/1 250/2 000 W, Turbo, Vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Patagonia W's Ahnya Pants Pesto

vidaXL Växthylla svart med 4 hyllor

Houdini M's Mix Wind Shorts Blå IllusionSchneider Electric Dimmer 40-315w Renova Svart Glödljus Och Elektronisk TrafoHabo AD-lås 2441 Vänster Svart

Fiona Tapet Ocean Colours 504003
1537437987500

Fiona Tapet Nordic Home 440002Paintpart Tapet Mormors Tid 4832-4NRS W's HydroSkin 0.5 Capris Moroccan BlåPaintpart Tapet Vallila Horisontti 5223-1Norrøna M's Super Hoodie Dark GråCraft M's Active Comfort Boxer Pants sw.blåsuper.natural M's Base Mid Boxer 175 Ash Melange/Duffel BagFiona Tapet Royal Classic 481012

Head JR Tricomp Skin SuitBoråsTapeter Tapet Sense of Silence Element 6316Duro Tapet Ballad Gren VitBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Vertigo 1775

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

W+G Tapet Giant Art Orb AscensionDuro Tapet Aveny Typer BeigeGlas Sexy WomanPINKIE PIE Flip & Flow Seapony MY LITTLE PONYJuldekorationer PVC Bordsduk Jul Julafton - JulTomte

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Glasplakett - PappaSolitaire I Trä, MartallTomtepåse i tyg till vinflaskan

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Millfighter StepbrädaTeddykompaniet Teddy Baby Big Ears Hund

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Kids Concept, Väggdekoration, NEO, MammutKavaljer, ljusstake

Ljusstake i järn cirkel 17 cm - MässingLED-ljuslist bas-set DioDor DIO-TL60-SP-FN 10 W Varmvit VitUtomhusmarkbelysning med rörelsedetektor Lågenergilampa, LED Brilliant Bole 60.84 W Rostfritt stål

Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic UpDown Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Brenda, Lila rnwost635-Hem & Trädgård

Effekt: Max 60W
Höjd: 150cm
Diameter: 43cm

Meningen med hela skiten…

KCL 954 Värmeskyddshandske KarboTECT L Para-aramid, kolfiber, ylle, läder Storlek: 9 1 par

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Säkerhetslågskor Albatros 64.108.0 43 S3 SvartBarnkläder silikonformBäddset - Påslakan Love Every Moment

15324212664902228635381886865163.jpg

Ehmann 4460c0010ch Varvtalstallrik VitWest Wings Amethyst RC Segelflygplan Byggsats 1245 mm

RC Motorflygplan E-flite Carbon-Z Cessna 150 2125 mm BNFFyrkantig strålkastare 1:14 Carson Modellsport 500907578 2 stVäxelmotor 12 V/DC MFA 919D8101 810:1DELTACO grenuttag med 3xCEE 7/4 uttag 3m

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Graupner Race Copter Freestyle CubeRamlöpsteg med utdragningsledare 1:14 Thicon Models 50147 1 st6-kanals mottagare FrSky XMR 2,4 GHzJulgranskula Rosa Victoria

Boken finns att köpa här.

GRACE duk, Naturvit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Bordslampa vit ALDANTaklampa svart SEGRE maxiIntelligent rörelsedetektor LED-lampa gardrob, badrumskåp

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Taklampa vit DRAVA
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Only - onlElcos 4/5 Top Flower Coll1 SS19 Grön, GrönPROOVE Grenuttag Popup 3x Eluttag 2x USB AluminiumPoster - Bokstaven C A3 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ( Väggdekor, Väggord ) GästrumWhyröd Royale skjorta, BlommigONLY Lara kjol, NavyMinymo, kortärmad body rosa/röd
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Minions Kortärmad pyjamas vitKeel Toys - Pippin Beefeater Björn Gosedjur fr födseln
 • Vad är ditt drömjobb?
 • 4 - Kanals Digital Video Inspelare HDD 1 TB
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • ELEGANTA FOTORAMAR med Pärlor runt lätt glitter 10x15 CMOrrefors Jernverk, Flaskkylare

Over and out.

Klara