Merten 297843 Ram Mässing

Regnställ strl S röd och svart 29148 Willex oryugg2819-Hem & Trädgård

Gosedjur Bäver, Lila

LED-lampa E14,10W, 3000k, Varmvit
Väggdekor - 9 olika katt

Hörselproppar Återanvändbara 3M Peltor E-A-R Buds HTB026 1 st

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Cleanosan Cleaning desinficerande rengöringstabletter för toaletOutdor-box B W outdoor.cases Typ 1000 Passar till: DJI Mavic AirPoster - You and me no.1 40x50cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Limpistol Steinel Inkl. Tillbehör 11 mm 200 W
Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Platinum
Airbrush-fäste Tamiya 300074539

Hörselkåpor impuls 26 dB 3M Peltor SportTac MT16H210F-478-RD 1 st

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Carson Modellsport Ljusenhet 4 - 6 VMulticopter-lasthuv DJI Part 2 Passar till: DJI Mavic Air Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Främre lampfäste 1:14 Carson Modellsport 907124 1 stElmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 22500 rpm Varv: 19 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hörselkåpor 27 dB 3M Peltor Kid KIDR 1 st
Poster - Bokstaven T A4 21x30cm

3M Peltor MT67H05WS6-EU 1 st

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

RC Motorbåt Elektrisk Carson Modellsport Saint Tropez 100% RtR

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av SMD-belysning roterande orange vertikal 1:14 Carson Modellsport 500907579 1 stAdler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatserCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Motorram i aluminium PichlerRC modellbil Short Course 1:10 Amewi AM10SC V2 Borstlös motor Elektrisk 4WD RtRPoster - Kolibri svartvit liggande 30x40cm

Läs mer...
Reservdel Reely RE-5030235 Stötdämparinfästning fram/bak
DroneArt Race Copter motor Passar till: DroneArt Aeon

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Väggdekor/Väggord a true love story neveKullen Bordslampa 22,5 cm Ek/Vit MarkslöjdBordslampa krämvit NAMSEN
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTaklampa vit/guld YAMUNATaklampa svart MONTETaklampa ljusblå ESERA att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa grå JURUENA

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kids Concept, Pappbox rund, Star, Rosa
Väggdekor väggord väggtext Write your troubles in sand

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Only - onlJess 3/4 Top, Svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVila - Viaddie LS Bow Shirt, OffvitAromalampa i Keramik Dödskalle VitTomteluva med Blinkande stjärnor ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LEGO® Wear, Ljusblå långärmad body, giraff
Fireman Sam Pyjamas röd

Viktigt!

Kronstadt Johan Oxford skjorta, Hallon
Lindbergh Skjorta, Grå
Jamie Oliver Skål Vågor 13 cm Vit

Kontakt

Vinglas, Rosa - Princess

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Målade läppar 40x50cm
Bordsfläkt USB - fyra olika färger!

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Kudde 475gr säng
Shoe the Bear Emmy S stövlar, Gammelrosa

Stöd FARR!

Häftapparat + 5000st häft klämmer 26/6

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

ECCO Biom Vojage sneakers, Navy