W+G Tapet Idealdecor Murals Canal Grande Venice


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Walltastic Väggdekor Pirate

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hålslag, Professionell (7397980)
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Tiira Grå

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPaintpart Tapet Vallila Hetkessä Aurajoki Beige Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Linnunrata Beige
Värmekudde Enhörning – Warmies

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
W+G Tapet Idealdecor Murals Zaragoza Falls Door

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 3,5 liter, Vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Glas Sexy WomanTy Beanie Boos Blitz - Blå Unicorn 15cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
W+G Tapet Giant Art Nataraja Siddhartha
Kudde 43x43 cm - London

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
RARITY Fashion Runway Clip & Style MY LITTLE PONY

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. VATTENKOKARE VICTORIA 1,8 L SVART
W+G Tapet Giant Art Cabs Queue
Radiostyrd racingbil (RCC 1100)

På tisdagen godkände ministerrådetÖppnare kapsyl Student hängande öl medaljVykort i metall - Johnny CashBentley Continental GT radiostyrd bil, Vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Magisk spegel Goliath 1818
Jul dörrkrans - Snögubbe Welcome

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAlga Anders Bagge vilket hundkaos, Sällskapsspel anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

W+G Tapet Giant Art The World