HIP Bäddset 5365-H TESSYA 135x200 cm flerfärgad

Philips Hue Cher Plafond amb Sv Vit nwveqo13370-Fjärrstyrning

Sportflaska med Handtag
2 Seater Large Sofa Cover Furniture Polyethylene Grön

Professionell Boston Shaker Blå

Philips Hue Cher Plafond amb Sv Vit nwveqo13370-Fjärrstyrning

Produktnummer: 16286758

Hue White ambiance Cher taklampa
Med Philips Hue White Ambiance Cher taklampa i ditt hem styr du enkelt dina ljusbehov för varje tillfälle. Med hjälp av strömbrytaren med dimmer kan du ställa in rätt ljus som passar lika bra för avslappning och läsning som för koncentration och en energikick.
Ljus för alla tillfällen, från soluppgång till solnedgång
- Strömbrytare med dimmer medföljer
- Integrerad LED-belysning
- Svart
- Smart styrning med Hue-bryggan*
Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer)
Med den batteridrivna strömbrytaren med dimmer för Philips Hue kan du enkelt styra ljuset från dina White Ambiance-lampor. Gå igenom de fyra olika ljusinställningarna genom att helt enkelt trycka på knappen, dimra ljuset uppåt eller nedåt och ställ in för enkel användning. Strömbrytaren med dimmer kan placeras var som helst i den lilla och eleganta dockan och inget kablage krävs. Använd den som en fjärrkontroll eller som en strömbrytare på väggen och njut av rätt ljusinställning för alla stunder på dagen. Du kan lägga till upp till tio Hue-lampor till en strömbrytare med dimmer.
Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar
Ljus påverkar vår sinnesstämning och vårt beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa vardagsrutinerna till stunder som du kan njuta av. Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med ett kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med ett finjusterat starkt vitt ljus eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.
Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan
Anslut dina Philips Hue-lampor till bryggan och upplev systemets oändliga möjligheter.
Skapa stämning med varmvitt till kallt dagsljus
Skapa rätt stämning för varje ögonblick och dekorera hemmet med ett varmvitt till kallvitt ljus. Njut av olika stilar året om – ett klart, vitt ljus som påminner om en vårvind, ett varmvitt ljus som skiner som sommarsolen eller ett iskallt dagsljus som för tankarna till vintern.
Vakna och somna naturligt
Med Philips Hue kan du snabbt komma upp ur sängen på det sätt du vill, så att du kan starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis för att efterlikna en soluppgång och hjälper dig att vakna naturligt, så du slipper vakna av det höga ljudet från en väckarklocka. Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereder din kropp för en god natts sömn. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.
Smart styrning både hemifrån och utanför hemmet
Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra belysningen var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka lamporna innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.
Ställ in en timer för bekvämlighetens skull
Med Philips Hue kan du få det att se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig för att du har lämnat några lampor tända. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.
Styr det på ditt sätt
Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.
Högt ljusflöde
Ljuskällor av hög kvalitet med starkt ljusflöde som ger gott om vitt ljus för alla tillfällen och uppgifter.
Produktens mått och vikt
Höjd: 9,5 cm
Längd: 47,5 cm

Urgröpare till Muffins & Cupcakes
Kylskåpsmagnet ”BMW DRIVERS ONLY”
Träkruka Träd EU-valet 2019
Spardjur, igelkott och hare, H: 10 cm, vit, 2st. Ljusslinga Party LED E14
vidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm kafferutigt Läs allt om Osäkra villkor
Häxans slott Halloween väggdekor klistermärken Fallet Jonas
Magnet / Kylskåpsmagnet Vakande Varg Sparbössa Döskalle med Råtta
Tvättkorg mörkgrå
Kylskåpsmagnet retro, ”HARLEY-DAVIDSON Genuine” Läs allt om Fler nattpass
En premiar (A premiere),Anders Zorn,60x40cm
Good Morning Bäddset 5591-P MAARTJE 200x200/220 cm écru