Beta Tools Spärrhandtag med hyls- och bitssats 39 delar 900/C12M

ZigBee Z1 Control (71168) Trust Station nvmqgy11568-Belysning

Draper Tools Mejslar för trä 4 st blå 89726
Capi Vas Nature Row Deluxe 40x60 cm antracit PKRWZ1131
GARDENA Trädgårdsslang Comfort FLEX 13 mm 30 m 18036-20
Good Morning Bäddset 5738-A SHARON 140x200/220 cm blå

1177 Vårdguiden

Philips Monkey Taklampa 20W 230V
Tristar Multicyklonisk påslös dammsugare SZ-3135 700 W
Raaco Sortimentlåda Boxxser 55 4x4 med 9 insatslådor 138277

Hälsa - Låt kroppen jobba

Din kropp är byggd för rörelse. När du rör dig händer mycket i kroppen som gör att du känner dig piggare och starkare. Läs om hur du på ett enkelt sätt kan träna och öka din fysiska aktivitet i vardagen. 

ZigBee Z1 Control (71168) Trust Station nvmqgy11568-Belysning

Produktnummer: 16351683

Trust Zigbee Control Station Z1

Gör ditt hem lite smartareEn smart lösning för att trådlöst kontrollera lampor och skydda ditt hem från vilken plats som helst med din smartphone/surfplatta

- Praktisk app för belysningskontroll
- Övervaka ditt hem med sensorer och få push-meddelanden på din smartphone/surfplatta
- Ställ in olika scenarier och timers för att automatisera dina lampor genom att använda den intuitiva regelredigeraren
- Gratis app för iPad, iPhone och Android surfplatta/smartphone
- Säker kommunikation med AES-kryptering och SSL
- Framtidssäker, uppgraderingsbar firmware
- Kan användas med Trust Smart Home och andra ZigBee enheter som Philips Hue*
*kompatibilitet finner du på www.trust.com/zigbee

Anpassa och justera utseendet på varje rum!
Dekorera hemmet med färgat ljus eller skapa den perfekta stämningen med dimbara och färgjusterbara ljus. Expander ditt system, precis som du önskar.

För optimal räckvidd
För att få optimal, trådlös Zigbee-räckvidd, placera kontrollstationen på en central plats i hemmet. Helst i samma rum där dina Zigbee-lampor är belägna; till exempel i ditt vardagsrum. Håll tillräckligt avstånd från väggar, metallobjekt / rör och andra enheter som routrar, trådlösa fast telefoner, babymonitorer och Bluetooth-enheter.

Bekväm styrning/dimring av belysning
Oavsätt om du är hemma eller borta kan du alltid ha möjlighet att dämpa, ändra färg eller tända/släcka belysningen med din smartphone / surfplatta. Ändra lätt färgtemperaturen och dimma ljusen till en varmare färg några timmar före sänggåendet.

Philips Hue-, IKEA Trådfri- och Osram Lightify-kompatibilitet
Trust ZigBee Z1 är kompatibel med:
- Philips Hue-lampor och spotlights
- IKEA Trådfri-lampor och spotlights
- Osram Lightify-lampor och spotlights

Mer information finns på: www.trust.com/zigbee

ZigBee; skapar ett riktigt smart hem
Trust Smart Home introducerar ZigBee; Språket för anslutna enheter i hemmen för att förbättra komfort och bekvämlighet. Upplev komforten med hemautomatisering med en app i din smartphone och surfplatta. Skapa och expandera ditt eget automatiska Smart Home-system genom att kombinera flera kompatibla ZigBee-produkter.

Automatisera ditt hem med smarta lösningar
Skapa ett smart hem med hjälp av smarta regler, automatiskt schema och trigga funktioner med sensorer. Alla dessa smarta lösningar är lätta att använda och prisvärda (ingen månadsavgift tillkommer).

Smart home .. smartphone!
ZigBee-lamporna används i kombination med Trust ZigBee Control Station för att styra din belysning, i appen går det att båda tända, släcka och kontrollera om lamporna är av eller på (tvåvägskommunikation).

Välj en färg
Välj en av 16,8 miljoner färger med Zigbee RGB-lamporna. Koppla samman lamporna/spottarna med Zigbee Control Station och välj dina favoritfärger för att förbättra ditt humör. Dessutom är ljusen också dimbara för att passa perfekt vid varje tillfälle. Olika varianter av ljuskällorna finns.

Håll ett öga på ditt hus även på resande fot
Skapa det perfekta smarta säkerhetssystemet och var alltid medveten om vad som händer i ditt hus. Ta emot push-meddelanden på din smartphone när rörelse detekteras och övervaka ditt hem från vilken plats som helst direkt från din smartphone.

Kontroll inom räckhåll
Förutom att kontrollera ZigBee-produkter med din smartphone eller surfplatta, är det också möjligt att styra belysningen belysning direkt med en fjärrkontroll*. Med fjärrkontrollen kan man kontrollera en separat lampa eller en hel grupp. Dimra eller byt färgton/färg exakt hur du vill. Fjärrkontrollen levereras med ett magnetiskt väggfäste som fäster fjärrkontrollen på väggen. Detta gör att fjärrkontrollen kan användas som en väggsändare och även som en lös fjärrkontroll. Du vet alltid vart du har din fjärrkontroll.
* Tillbehör som säljs separat.

Mesh-teknik
Zigbee använder sig av mesh. Det betyder att varje Zigbee-produkt kan skicka signaler från andra enheter i Zigbee-nätverket vidare till andra. Detta gör att man får en optimalt trådlöst Zigbee-räckvidd. Placera din k

Till toppen av sidan