BDK SANDAL PLATEAU, Svart

Pandemic: Tide Brädspel Rising nvmqgy5996-Leksaker

Väggdekor väggtext väggord - FAMILY ALL BECAUSE TWO PEOPLE FELL
Poster - Sverige karta ram 40x50cm
Ananas Twister
Poster - Afrika elefant karta 2 50x70cm

1177 Vårdguiden

Stövlett Bdk taupe goat, Sand/camel
5 sekunders UV-lim - flytande plast som härdar
Dr Martens 1461 PW 10078001, Unisex, Svart

Hälsa - Låt kroppen jobba

Din kropp är byggd för rörelse. När du rör dig händer mycket i kroppen som gör att du känner dig piggare och starkare. Läs om hur du på ett enkelt sätt kan träna och öka din fysiska aktivitet i vardagen. 

Pandemic: Tide Brädspel Rising nvmqgy5996-Leksaker

I Nederländerna är översvämningar från nordsjöns stormar och briserande floder ett konstant hot. Gå med i försöket att hålla landet tryggt i Pandemic: Rising Tide, en nervbitande, ny och fristående version av omåttligt populära Pandemic

 

I Rising Tide ansluter sig spelarna till ett team av holländska civila tjänstemän som strävar efter att förhindra en katastrof mot det ständigt hotande vattnet. Genom att bege sig ut till sjöss i dessa lömska vattenområden, behövs det byggas fördämningar för att kontrollera områdena, hamnar för att underlätta resor och väderkvarnar till att pumpa vatten ur översvämmade landområden. I slutändan kan bara ett väl fungerande team-arbete hjälpa er att hålla vattnet i räckhåll tillräckligt länge för att bygga moderna hydrauliska konstruktioner som försvar mot översvämningar.

  

Antal spelare: 2-5 spelare

Speltid: 45 min

Ålder: 8

Utgivningsår: 2017

Regler på: Engelska

Till toppen av sidan