Hjärta i Trä - Trädekoration - 9,5 cm

Oras Tvättställsblandare Cubista 2802 ybhhes1663-Hem & Trädgård

Manillamärken - stl. 5x10 cm - Röd - Julgran - 15 st

Poster - Julgranskulor No.1 30x40cm
Portrait of the Artist's Mother,Pierre Renoir,45x38cm

Väggdekor väggord väggtext Dusch

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Alphonsine Fournaise op het eiland Chatou,Pierre Renoir,50x40cmNature Växthus med 4 hyllor 69 x 49 x 160 cm 6020407Still life with Lemons on a Plate,Vincent Van Gogh,21x26.5cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

6/4 "inline rakstång gjutjärn skruvventil vattenflödesregulator
Poppies and Butterflies,Vincent Van Gogh,34.5x25.5cm
Female Semi-Nude,Pierre Renoir,65.5x53.5cm

Lundby Diskho och diskmaskin Set

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Arm of the Seine near Giverny,Claude Monet,60x50cmGuinness - Spegeltavla / Pubspegel / Barspegel Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Justerbar sifonavloppsavfall med kromad mutter 5/4 "x 32 / 40mmBeige akrylglas frontpanel 100 mm standardventilator eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hust&Claire, Regnställ Dark Grå
Nature Överdrag till terrassvärmare mörkgrå 6030619

Affisch Poster Karta över Sverige med Text Flagga 33x48

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Portrait of Pere Tanguy,Vincent Van Gogh,50x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Svart glas frontpanel 100mm rörelsextraktor fläktLe Moulin de la Galette,Vincent Van Gogh,46.5x38cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Evening Landscape with Rishing Moon,Vincent Van GoghKärcher Allergidammsugare DS6 Vattenf. (11952200)Fototapet / Foto Tapet Riviera Ligure - väggdekor som gör skilln

Läs mer...
Sbivering Venus ,Peter Paul Rubens, 60x50 cm
Poster - Elefant mönstrad No.2 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kuddfodral turkos Melodi Stig LindbergEntrance to a Quarry,Vincent Van Gogh,60x73.5cmPoster - Hjärta Geometri No.3 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster Traffic by night 50x70Poster - Världskarta No.9 30x40cmStrömförlängningskabel 2 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar AEG Smart 487

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tavla Sculpture Yoga Woman
Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 150

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dammsugarpåsar Ide Line Compact JC-861E

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammsugarpåsar Electrolux UZ 930SDammsugarpåsar Bosch Pro HepaDammsugarpåsar Wilfa FB 762-775 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar AEG Vampyrino E
Bordsset 3 delar - Olja/Vinäger, Salt & Peppar
Vinöppnare gåvoset
Actions Aubergine Glass Worktop Saver Protector Cutting Board

Viktigt!

Fototapet Deer Forest Trees Nature
Xavax Dammsugarpåse Ae02
1 Litre Stainless Steel Hot & Cold

Kontakt

Oblong Bread Basket Purple

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Morphy Richards Kaffebryggare Svart
Poster - Ananas Topical - Svart vit No.3 30x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Xavax Dammsugarpåse Xa 01
Poster - Merely Monroe no.1 40x50cm

Stöd FARR!

Tivoli Handled Ice Lipped Jug 1.6L

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Sprotek STD-5835, precisionsbitssats med bitsmejsel, 30 bits, gu