50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x m10

Agile LS Tee Medieval Blå/Sodalite W's Salomon ytxpod1744-Långärmade löpartröjor

50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8"
Tiger Toalettsits med mjuk stängning Ventura duroplast vit 25149

40 cm flexibelt monobloc-kopplingsslangrör 1/2 "x 1/2"
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Linskydd DJI MAVIC 2 Zoom

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
LED Flerfärgad Ljusslinga-10M

SMHI Varning

Good Morning Bäddset 5770-P SYMPATHY 135x200 cm blå
18 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Bäddset 3 delar 200x220/80x80 cm lilarutigt
vidaXL Tuftad matta 80x150 cm beige SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
The Charmer,John William Waterhouse,60x40cm
vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus ränder 120x170 cm
The House of the Hanged Man at Auvers,Paul Cezanne,55.5x66.5cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Apples and Oranges,Paul Cezanne,50x40cm
Kerbl Vattenkopp K50 grön plast 2,2 L 225031
16 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Fyrkantigt handfat i keramik med kranhål svart Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
vidaXL Bäddset 4 delar 155x220/80x80 cm cirklar
Fortsätt läsa
Duschkit för duschkabinett i Chrome

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
vidaXL Kuddfodral 4 st velour gråvit 80x80 cm
Juan de vales leal,Juan de Valdes Leal,50x50cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Mörkläggande rullgardin vit C04 Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Sleep and his Half-Brother,John William Waterhouse,28x36cm
Fortsätt läsa
LÖNNEBERGA Matstol Vit

Varför varna för kontroller

Ubbink Pump Poolmax TP 75
vidaXL Markisduk gräddvit 3x2,5m (utan ram) 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Vattenkanna 5L .zink,stril
Fortsätt läsa
Fjällmark Foldable Table Set
Ubbink Pumppaket för dammfontäner SoArte svart 1386290
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Rosa blommor 1 50x70cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Skylt Här bor en prinsessa
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 60x20 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
vidaXL Fyrkantig Brun Bambumatta 80 x 200 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull gråa 50 x 50 cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Stolsöverdrag piké stretch brun 4 st Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Skära - 29 cm
Poster A4 21x30cm Bunnies Watercolor

En helg med liberalernas toppnamn i EU

vidaXL Rullgardin mörkläggande 40x100 cm kaffe
13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Sprutpistol Set med 2 Sprutpistolar Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
DELTACO Kabelsorteringsstrumpa i nylon, 1,8m, svart
vidaXL Trädgårdsstolar med dyna 2 st konstrotting aluminium 13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Kärnborr diamant 202x400 mm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Professionell Digital Våg med 0,01g Noggranhet
vidaXL Barstolar 2 st trä brun och beige
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Isbjörn 60cm 130 LED Crystal decoration
vidaXL Bordsöverdrag stretch 2 st gräddvit 243x76x74 cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

vidaXL Bambustaket 500x50 cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
König Kameraattrapp för utomhusbruk med IR-lysdioder (SAS-DUMMYC
vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 75 x 400 cm beige
vidaXL Nattduksbord i fransk stil 2 st trä
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
GLOBO Taklampa med 3D-effekt KOBY glas krom 15845
Nature Parasollöverdrag rakt 202 x 27 x 42 cm PE mörkgrå 6030616
vidaXL Bäddset bomull 2 delar 155x220/60x70 cm blå
vidaXL Påslakanset 2 delar 135x200/80x80 cm arabesk 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Badkolan giftfri vattenfilter lättnad badande färskvatten
vidaXL Elastiskt bordsöverdrag 2 st 80 cm antracit
50 stk. 300x440 mm (I9) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Poster - Blå undulat 70x100cm 1