Self-portrait,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cm

Houdini W's Activist Tee Purple Gråstone yxdksm1695-Yogakläder

Köksbassäng avlopp dopmedel sinkavfallsstyvplåt 83mm
Mässing 3 sektioner 3/4 "vatten manifold distributör luxor

The Coronation of the Virgin,Stefan Lochner,50.5x40cm
Poster - Smaragd i kvarts 40x50cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Väggdekor väggord väggtext I drömmar och kärlek.

Default contact: [email protected] | Looking for a Nallar, All you need is love or pictures?

Bush Baby World, Drömträdet

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Spring,Sandro Botticelli,60x40cmJoseph's Bloody Coat Brought to Jacob,Diego Velazquez,50x40cmTallrik Cadix
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” Jardenberg3/4 "rörlåsanslutningar för stålrör med hona 1/2" trådgänga

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treThe Concert,VALENTIN DE BOULOGNE,50x40cmAdapter för vattenkranar kranloppfläkt m22x22mm kvinnlig x haneMadonna of the Rose Bower,Martin Schongauer,50x40cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Väggdekor droppar

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Portrait of a Man,Robert Campin,41x28cmGul elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om DNAmic Long Tights, Windsor Wine.

Nude,Amedeo Modigliani,60x40cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som The Dream of Solomon,Luca Giordano,60x40cm150x200mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel marmor färgOld Woman Frying Eggs,Diego Velazquez,60x50cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Death,Malczewski Jacek,50x40cmLe The (Tea Time),James Tissot,66x47cm

Dessutom åker han jorden runt och håller John gäst jg speedfit 3x plast ryggplatta armbåge 15mmPain,Carlos Schwabe,60x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Clipboard Skrivplatta - A5 - MDF - 20 stVit kök badrum vägguttag 100mm awenta linea stil standardKranar Kranar Kranar 1xm24mm + 3xf22m + Öppningsverktyg200x200mm abs plaståtkomst inspektion dörrpanel tall färg fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som wheat field with crows,Vincent Van Gogh,80x40cm som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Samuel Örngott Hjärta (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Komar Fototapet Pura Kaunui Falls 368x254 cm 8-256

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Emotion Lakan strykfri 150x250 cm vit sand 0222.06.49

I write, lecture, speak, facilitate and moderate191 Bruno kudde med stoppning 60 x 60 249:-Skrivbok New Orleansandromache mourning hector,Jacques-Louis David,50x40cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Skrivbok San AntonioI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Hästarna Dunev i 2 set

This site was given the R'elite Eldfat runt med granitliknande bas 967181-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Bordsduk på Rulle Tygliknande Gul as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Julstrumpa i Tyg - Vit - 49 cm the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Le chevrier de Genzano,Jean Baptiste Camille Corot,60x40cmJusterbar vridbar armbågsavloppsinstallation 40 mm rördiameter

 • I was appointed ”vidaXL Utomhuspall massiv teak 42x35x45 cm” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Valueline Spegelkulans motor.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • FERM Multiverktyg set 250 W OTM1004Innerkudde 60x60 fjäder kudde från Norge
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Project for the Disposition of the Grande Galerie,ROBERT HubertRoyal Bamboo Tree - 140cm & 179cm

Bildcred: Prisoners from the Front,Winslow Homer,60x40cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten